Regus en LRC Group versterken samenwerking

0

Nieuw center in Internationale Zone Den Haag.

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft vanochtend, tijdens PROVADA, een huurovereenkomst getekend met LRC Group voor een nieuw center in de Internationale Zone in Den Haag. Regus gaat 1.456 m² kantoorruimte huren in een pand gelegen aan de Johan de Wittlaan 7.

Regus, dochterbedrijf van IWG, huurt de tweede en derde verdieping van het gebouw dat staat aan de Johan de Wittlaan 7. Regus wordt ook de operator van de andere twee panden op de Johan de Wittlaan 3 en 5. In de directe omgeving zijn het World Forum Convention Center, het Catshuis, diverse ambassades, musea en hotels gevestigd.

Het kantoorpand staat in de zogenaamde Internationale Zone. De gemeente Den Haag heeft dit gebied als een van de economische kerngebieden bestempeld. Zij verwacht groei van nieuwe internationale organisaties in Den Haag en wil dit gebied verder ontwikkelen waarbij ook veel aandacht is voor versterking van het groen en aansluiting op RandstadRail.

Annelou de Groot, Board IWG Nederland: “Het past in onze strategie om binnen bestaande steden verder te verdichten. Dat doen we ook in Den Haag op deze bijzondere, internationale locatie. Het center komt in een multi-tenant gebouw dat goed te bereiken is met het openbaar vervoer en de auto. Met deze overeenkomst versterken we de verdere samenwerking met LRC Group die we ook verder in Europa uit willen rollen.”

Sander van Holland, Head of Asset Management LRC Group: “Het wordt de zevende locatie waar we samen met IWG, het moederbedrijf van Regus, gaan samenwerken. In dit gebied is veel vraag vanuit de overheid naar kantoorruimtes en zij willen de beste services. Een goede operator is voor ons heel belangrijk, en daarin werken we samen met de nummer één. We hebben een profit-share deal afgesproken, dat betekent dat we veel vertrouwen in de samenwerking hebben.”

OVER REGUS
Regus is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd. We hebben een uitstekend netwerk van kantoor-, flex- en vergaderruimtes voor bedrijven om in elke stad ter wereld te gebruiken. Het is een wereldwijde infrastructuur die bedrijven op alle mogelijke manieren ondersteunt.

Ons netwerk van business centers zorgt ervoor dat bedrijven kunnen werken zonder opstartkosten of dat ze kapitaalinvesteringen moeten doen. Het biedt onze klanten kostenvoordelen en de mogelijkheid om hun kantoorportfolio volledig uit te besteden. Het is opgezet om de productiviteit te verhogen en 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals met elkaar te verbinden: u maakt direct deel uit van een wereldwijde gemeenschap.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?