Franck Storm wordt de nieuwe directeur-bestuurder van ZVH

0

Franck is al geruime tijd werkzaam in de volkshuisvesting en heeft o.a. ervaring in gebieds- en projectontwikkeling en in het brede dossier van wonen. De RvC heeft in hem een geschikte opvolger gevonden voor Frank van Dooren, die eind juni afscheid neemt van ZVH.

ZVH heeft een gezonde financiële basis en de ambitie om de komende jaren renovaties uit te voeren en nieuwbouw te realiseren voor Zaanstad. Betaalbaarheid staat op nummer 1 bij ZVH. Ook duurzaamheid is een belangrijk thema voor ZVH; immers energiezuinige woningen dragen bij aan de betaalbaarheid. ZVH stelt de klant centraal en wil de huurders goed bij het werk van ZVH betrekken. Franck ziet er naar uit om samen met de medewerkers van ZVH deze ambities te realiseren.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?