Cushman & Wakefield tekent nieuw contract KATE-XQ

0

Cushman & Wakefield Nederland heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met KATE-XQ. KATE-XQ is een joint venture tussen het Nederlandse KATE Innovations en het Finse Exquance Software. Samen bouwen zij aan het ultieme taxatie platform gebaseerd op het meest efficiënte proces en waarderingsmodellen.

Jacques Boeve, Head of Valuation & Advisory bij Cushman & Wakefield: “Met deze vernieuwde samenwerking maken we de volgende stap naar een datagedreven organisatie. Door ons hoog gekwalificeerde waarderingsmodel aan de software toe te voegen, kunnen wij onze toekomstige doelen in Nederland bewerkstelligen”.

De doelstelling van de samenwerking tussen KATE Innovations en Exquance is om het meest geavanceerde en toekomstbestendige taxatieplatform te ontwikkelen in Europa. KATE-XQ heeft een platform met volledig configureerbaar proces, welke gebaseerd is op connectiviteit, en een uniek financieel waarderingsplatform gecombineerd in één uniek platform welke het gehele vastgoed taxatieproces ondersteunt.

Erik Schlooz, Managing Director van KATE Innovations: “We zijn verheugd onze samenwerking met Cushman & Wakefield voort te zetten en uit te breiden. Samen met Exquance kunnen we het beste en meest complete datagedreven taxatieplatform realiseren.”

Markus Aikainen, Managing Director van Exquance: “Cushman & Wakefield is een gevestigd en innovatief bedrijf, welke klaar is om het taxeren naar het volgende niveau te brengen. Met deze deal gaan we hun data en financiële modellen optimaal inzetten.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?