Tim Ossewaarde naar Capital Value

0

Vanwege het toenemende aantal opdrachten breidt het nieuwbouwteam van Capital Value zich verder uit. Per 1 juni is Tim Ossewaarde bij Capital Value in dienst getreden als vastgoedadviseur nieuwbouw. Tim werkte eerder als Consultant Capital Markets bij Cushman & Wakefield.

De nieuwbouwdesk van Capital Value richt zich op het adviseren van ontwikkelaars over de verkoop van woningontwikkelingen en grondposities en het begeleiden van beleggers over planvorming en de aankoop van nieuwbouwontwikkelingen.

Kees van Harten, directeur Capital Value: “Nederland kampt met een groot tekort aan (huur)woningen. Onze nieuwbouwdesk is dagelijks actief om een brugfunctie te vervullen tussen marktpartijen en samenwerking te realiseren. Naast Tim is ook Aleksandra Bulatovic onlangs aan het team toegevoegd als projectassistent. Ons team is hiermee op volle sterkte om het toenemend aantal opdrachten optimaal uit te voeren.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?