Syntrus Achmea verhuurt opnieuw 1.500 m² in Makado Beek

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens het Achmea Dutch Retail Fund opnieuw 1.500 m² winkelruimte verhuurd in winkelcentrum Makado Beek (Limburg).

De branchering van Makado Beek is versterkt met de komst van Nederlandse modeketens Norah en Ter Stal. Daarnaast zijn contracten afgesloten met Telecombinatie en Het Gouden Mes, een delicatesse zaak met Limburgse specialiteiten. Met speelgoedketen Intertoys is overeenstemming bereikt over een doorstart.

Makado Beek versterkt met de verhuringen haar positie als het grootste winkelcentrum van Zuid-Limburg. In totaal meet het geheel overdekte winkelcentrum nu bijna 35.000 m². De recente uitbreiding van circa 7.500 m² winkelruimte is inmiddels bijna volledig verhuurd. Eerder tekenden ook onder meer Lidl, Van Os tassen en koffers, Hunkemöller, Holland & Barret, Shoeby, Scapino, en Van Dal mannenmode voor de uitbreiding in Beek.

Linda van Son, senior assetmanager retail: “De komende maanden wordt de verbouwing van Makado Beek afgerond, maar nu al zien we het positieve effect van onze inspanningen. Het bezoekersaantal is met 20 procent gestegen naar meer dan 3 miljoen bezoekers op jaarbasis. We werken nauwgezet aan de continue verbetering van ons winkelcentrum. Het is voor ons een compliment dat veel Limburgse families elke week naar Beek komen.”

Syntrus Achmea werd bij deze verhuur geadviseerd door haar beheerder Apleona Real Estate B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?