Spring Real Estate benoemt CTO

0

Spring Real Estate heeft haar organisatie versterkt met de aanstelling van Eric Bos als Chief Technology Officer (CTO) en partner.

Binnen Spring Real Estate gaat Eric een verdere invulling geven aan de SpringBase en digitale strategie. Door zijn jarenlange ervaring is hij in staat om complexe datastromen samen te brengen tot praktische tools om de vastgoedmarkt te analyseren en zelfs te voorspellen. Om de markt nog transparanter te kunnen maken voor onze opdrachtgevers worden producten ontwikkeld op basis van Machine Learning en Artificial Intelligence.

Eric heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van IT en was voor zijn overstap werkzaam als Director Software Engineering bij Credit Management & Investor Solutions (CMIS). Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor applicatiebeheer- en ontwikkeling en business intelligence.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?