Nieuwe huurders Groot Handelsgebouw Rotterdam

0

Het Groot Handelsgebouw in Rotterdam verwelkomt vijf nieuwe huurders. Ook huidige huurders verbinden zich voor langere tijd aan het Groot Handelsgebouw, breiden uit en verhuizen naar grotere kantoorruimtes.

In de afgelopen 3 maanden heeft het Groot Handelsgebouw met de volgende huurders overeenstemming bereikt. VI Company heeft de huurovereenkomst voor 1.136 m² langjarig verlengd. Datzelfde geldt voor Tax Consultants en Stichting Dorp, Stad en Land. Zij hebben zich beiden voor 260 m² opnieuw langjarig gecommitteerd.

OneRetail breidt hun huidige ruimte in het Groot Handelsgebouw uit naar 137 m². Humanoids en Coccinelle verhuizen beiden naar een groter kantoor. Humanoids groeit naar 194 m². Coccinelle groeit naar 136 m².

KWK Huisvesting, Orco Optimaal Rendement Consortium en The Searchers zijn nieuwe huurders in het Groot Handelsgebouw. Zij huren respectievelijk 210 m², 131 m² en 55 m² kantoorruimte. In Kleinhandel huren JURY! en TeamTelefoon respectievelijk 66 m² en 132 m² kantoorruimte. Kleinhandel is de creatieve co-working space in het Groot Handelsgebouw dat zowel flexwerkplekken als eigen kantoorruimtes biedt. Dit concept beslaat inmiddels ruim 8% van het totale vloeroppervlak.

‘Wij zijn blij dat wij, ondanks een zeer hoge bezettingsgraad, nieuwe en huidige huurders een geschikte plek in het Groot Handelsgebouw kunnen bieden,’ aldus Birgitta Padberg, Managing Director Groot Handelsgebouw.

Over het Groot Handelsgebouw
Het Groot Handelsgebouw is hét icoon van de Rotterdamse wederopbouw. Het rijksmonument is nog steeds het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Het biedt 120.000 m2 kantoor-, opslag, winkel- en horecaruimte aan meer dan 400 bedrijven. Het Groot Handelsgebouw is eigendom van HighBrook Investors.
Kijk voor meer informatie op www.groothandelsgebouw.nl.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?