M7 Real Estate verhuurt circa 2.190 m² kantoorruimte aan MEDACE

0

M7 Real Estate Netherlands B.V. heeft voor haar fonds, M7 EREIP III Dutch Propco B.V., een verhuurtransactie verricht aan Gaetano Martinolaan 63 in Maastricht. MEDACE heeft voor een lange termijn circa 2.190 m² kantoorruimte gehuurd, alsmede een aantal parkeerplaatsen.

De startdatum voor MEDACE is 1 januari 2020. De komende periode zal huurder (in nauwe samenwerking met VILS & Jansen cleanrooms) een groot deel van de gehuurde ruimte inrichten als laboratorium/clean rooms. Verhuurder zal parallel ook verschillende werkzaamheden in het gebouw gaan uitvoeren, waaronder het vernieuwen van de entree en upgraden/vernieuwen van de gebouw gebonden installaties.

MEDACE biedt een full-service werk-leeromgeving waarin klanten (academici of ondernemers) worden begeleid bij het opzetten en ontwikkelen van het technische dossier dat nodig is voor klinische validatie, terwijl ze hun klinische kwaliteitsproduct produceren. MEDACE werkt met een EN ISO 13485: 2016 gecertificeerd kwaliteits- en servicepakket dat op basis van behoefte beschikbaar is voor hun klanten.

Danielle Curfs, CEO van Medace over de transactie: “De begeleiding vanuit BRCK bedrijfsmakelaars als ook de ruimdenkendheid van M7 Real Estate Netherlands waren meer dan verwacht. De activiteiten van Medace gaan verder dan alleen standaard kantoorgebruik, het is prettig om dan met een verhuurder te kunnen werken die bereid is om mee te denken. Wij kijken uit naar een langdurige relatie.”

Henk van Norren, Senior Asset Manager M7: “Door de transactie met Medace verwelkomt M7 een hoogwaardige huurder in het gebouw. Medace is o.a. verbonden met de universiteit en diverse start- en scale-ups en zorgt daarmee voor een aantrekkelijke dynamiek in het gebouw.”

Het multi-tenant kantoorgebouw aan de Gaetano Martinolaan is gelegen op het kantorenpark Randwyck-Noord en heeft grote en efficiënte vloervelden en is zeer gunstig gelegen ten opzichte van aansluiting op ring- en autoweg (A2). Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is zeer goed te noemen, zowel NS-station Randwyck als de bushalte zijn op loopafstand van het gebouw. Er is nog ruimte beschikbaar in het gebouw.

Deze verhuurtransactie is tot stand gekomen door BRCK Bedrijfsmakelaars, in collegiale samenwerking met Van de Laar Makelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?