Camelot koopt 90 starterswoningen in Breda

0

Het voormalige BVO kantoor in Breda wordt deels getransformeerd naar 90 starterswoningen.

Clever Real Estate BV, die het pand in 2016 heeft aangekocht, verkoopt het project op Tramsingel 12-20 in Breda aan Camelot. Clever Real Estate is een samenwerkingsverband van Camelot, KlokGroep en Rinvest. Binnen de samenwerking heeft Camelot de ontwikkeling van het plan voor haar rekening genomen en verzorgt KlokGroep momenteel de realisatie.

Het voormalige BVO kantoor van 6000 m² is opgesplitst: de ronde toren behoudt een kantoorbestemming en blijft in bezit van Clever Real Estate BV. De overige kantoormeters worden getransformeerd naar 90 starterswoningen, waarvan de helft studio’s en de andere helft appartementen met 1 slaapkamer. Het complex is zeer centraal gelegen en bevindt zich aan de rand van het centrum en op slechts 500 meter van het centraal station.

Vernieuwing stationsgebied en stadshart Breda
Ton van de Klok, directeur van KlokGroep geeft aan: “We hebben met deze transformatie het complex een boost gegeven naar een hoger energielabel en een beter voorzieningenniveau”. Olaf Terpstra van Camelot Real Estate vult aan: “Met deze investeringen is het ons gelukt om de stad Breda een flinke stap vooruit te laten zetten bij haar ambities het stationsgebied en het stadshart te vernieuwen.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?