1530 Real Estate start bedrijfsruimte afdeling

0

Bas Geijtenbeek en Paul Becks stappen per 1 juni 2019 over van JLL naar vastgoedadviseur 1530 Real Estate. De nieuwe partners hebben met hun jarenlange ervaring in commercieel vastgoed de taak gekregen om de marktpositie van 1530 Real Estate verder uit te bouwen.

Geijtenbeek en Becks hebben 11 jaar lang samen gewerkt bij JLL waar zij aan de basis hebben gestaan van het succesvolle Industrial & Logistics team.

1530 Real Estate is in 2016 opgericht in Amsterdam door Sander van Winterswijk, Martijn Smits en Paco Landzaat. Dit enthousiaste multidisciplinaire team heeft in 3 jaar tijd een solide en gezond kantoor in de markt gezet waar zij vele mooie transacties hebben volbracht. Door middel van kwaliteit, ondernemerschap en vakbekwaamheid is 1530 Real Estate inmiddels een gerenommeerde naam in de vastgoed sector.

De twee nieuwe partners – Geijtenbeek en Becks – zijn aangetrokken om de marktpositie van 1530 Real Estate te versterken. Geijtenbeek en Becks zullen zich gaan focussen op Industrieel en logistiek vastgoed waar zij advies werk op maat zullen gaan leveren aan: professionele beleggers bij de aan- en verkoop van bedrijfs-onroerend goed, adviseren van huurders en gebruikers voor bestaande of nieuw te realiseren bedrijfsruimte en sale & leaseback transacties. Met het toevoegen van deze specialistische tak zal 1530 Real Estate haar klanten nog breder kunnen adviseren.

Oprichter Landzaat is zeer verheugd op de komst van de twee nieuwe partners. “we kennen Bas en Paul al 10 jaar en hebben na ons vertrek altijd contact met ze gehouden. Door hun expertise en naam binnen de sterk groeiende logistieke markt was het voor ons een vanzelfsprekendheid om ze te verwelkomen binnen ons team. 2 harde werkers met veel energie, ondernemerschap en een groot netwerk. Dit is precies wat past binnen de ambitie van ons kantoor. We kunnen ons nu nog breder in de markt positioneren en onze klanten nog optimaler bedienen”.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?