Twee nieuwe versterkingen voor Flexas.nl

0

Het team van online bemiddelaar in kantoren, Flexas.nl, wordt uitgebreid met Lucas Haiber en Bas van ‘t Hoff. Beiden zijn enkele maanden geleden begonnen als stagiair en hebben zich gedurende deze periode bewezen.

Lucas Haiber, begon zijn stage in het online marketingteam. Gedurende deze periode besefte hij zich echter dat hij meer interesse heeft in een functie als broker. “Het adviseren van ondernemers en hun bedrijven tijdens hun zoektocht naar een nieuw kantoor spreekt mij ontzettend aan. Op deze manier dragen wij echt bij aan het succes van bedrijven. Ik ben daarom zeer dankbaar dat ik bij Flexas.nl deze switch heb kunnen maken,” aldus Lucas.

Bas van ‘t Hoff zal parttime aan de slag gaan bij de online bemiddelaar. Hij gaat het komende jaar zijn studie Marketing & Sales aan de HvA afmaken. Bas over zijn aanstelling “Ik ben erg blij met mijn aanstelling als junior broker. Zo krijg ik de kans om mijn kennis en ervaring in het vastgoed nog verder uit te breiden tijdens mijn studie.”

Door de toenemende groei in aanvragen is het voor Flexas.nl belangrijk voldoende brokers aan te nemen. De online bemiddelaar heeft persoonlijk contact en op maat advies hoog in het vaandel staan. Hiermee onderscheidt het bedrijf zich van andere concurrerende online platformen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?