KBO-PCOB huurt ca. 899 m² kantoorruimte aan de Ringwade 67 te Nieuwegein

0

Ballast Nedam heeft, in samenwerking met ARC Real Estate, een onderverhuurovereenkomst afgesloten met KBO-PCOB voor ca. 899 m² kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping van bouwdeel F van kantorencomplex “Republic Offices Utrecht”.

Kantoorgebouw “Republic Offices Utrecht” is gelegen aan de Ringwade 67 te Nieuwegein. Het kantoor is recentelijk gerenoveerd en voorzien van o.a. een buitentuin en een gerenoveerde entree met gedeelde faciliteiten.

KBO PCOB is de grootste seniorenorganisatie van Nederland en maakt zich hard voor het versterken van de positie van senioren in de Nederlandse samenleving.

Huurdersland trad op namens de huurder KBO-PCOB. JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de onderverhuurder Ballast Nedam alsmede verhuurder ARC Real Estate, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield en CBRE.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?