Wisselingen in bestuur NVM vakgroep Wonen

0

Tijdens de ledenvergadering van de NVM-vakgroep Wonen heeft waarnemend voorzitter Zwany van Brussel afscheid genomen van het bestuur en daarmee ook van het Algemeen Bestuur.

Bestuurslid Gaby Balkema neemt de positie van waarnemend voorzitter nu over, totdat een nieuwe voorzitter Wonen door de vakgroep is benoemd. Het bestuur heeft Zwany bedankt voor haar enorme inzet van de afgelopen maanden. Haar dossierkennis en enorme inzet om het bestuur en de leden te verbinden hebben mede bijdragen aan de positie van de vakgroep Wonen.

In de bijeenkomst is daarnaast Chris van Zantwijk, van EKZ Makelaars uit Uithoorn benoemd als nieuw bestuurslid van de vakgroep. Het bestuur van de vakgroep Wonen bestaat nu uit Gaby Balkema (waarnemend voorzitter), Rieks van den Berg en Chris van Zantwijk.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?