Syntrus Achmea verhuurt markant pand in centrum Rotterdam aan JD Sports

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft 1.500 m² winkelruimte aan de Lijnbaan 91 in Rotterdam verhuurd aan JD Sports. De toonaangevende retailer van sneakers en sports fashion opende hier recentelijk zijn nieuwe flagshipstore over drie verdiepingen.

De nieuwe, spectaculaire winkel past in de groei van Rotterdam tot een van de toonaangevende winkelsteden in Nederland. Syntrus Achmea participeert in deze ontwikkeling met de grootschalige vernieuwing van de Lijnbaan, die in oude luister wordt hersteld.

In overleg met de gemeente Rotterdam is bij het markante pand van JD Sports een deel van de kunst die in 1953 op de gevel zat in een modern jasje teruggebracht.

Jacobs van der Meij trad op namens huurder JD Sports.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?