Woonexpress en Keukenkampioen openen vestiging van 3.200 m² op Woonplaza A2

0

Woonexpress en Keukenkampioen, beiden onderdeel van De Mandemakers Groep, hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten met Patrizia voor de huur van 3.200 m² winkelruimte op Woonplaza A2 aan de Sijsjesbergweg 10A in Amsterdam.

De winkelruimte kwam beschikbaar vanwege de verkleining van de GAMMA. Voordat de huurders haar intrek nemen zal de gevel van het gehuurde worden gerenoveerd. Zowel Keukenkampioen als Woonexpress verwachten in de zomer te openen.

Op Woonplaza A2 bevindt zich zo’n 30.000 m² aan woon- en doe-het-zelfwinkels. De locatie is makkelijk te bereiken vanaf de A2 en de A10 en parkeren is er gratis. Er zijn nog 2 units beschikbaar, circa 2.600 m² op de verdieping en circa 1.200 m² op de begane grond.

CBRE adviseerde de verhuurder Patrizia Immobilien KVG mbH bij deze transactie, in collegiale samenwerking met Creating Retail Parks.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?