Sony Interactive Entertainment Benelux naar boetiekkantoor Olympus in Hilversum

0

Sony Interactive Entertainment Benelux kiest voor de Merin boetiekstijl in boetiekkantoor Olympus op het ArenaPark in Hilversum. De marktleider in home entertainment met entertainmentsystemen, games en applicaties huurt 634 m² kantoorruimte aan de Olympia 1.

Boetiekkantoor Olympus
Het recentelijk vernieuwde boetiekkantoor Olympus, biedt Sony Interactive Entertainment Benelux een modern en fris onderkomen. Sinds de opening eerder dit jaar voorziet het 5.545 m² grote gebouw huurders van faciliteiten als een restaurant, lounge ruimte en verschillende vergaderruimtes.

In een boetiekkantoor staan werk en ontspanning centraal. ‘Zo creëert Merin communities waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.’

Smart Office Olympus
In het gebouw heeft Merin eveneens het flexconcept Smart Office geopend, waar turn-key ingerichte Smart Office kantoorunits vanaf 2 werkplekken gehuurd kunnen worden voor een vaste all-in prijs. Bij Smart Office is koffie/thee en internet bij de prijs inbegrepen, net als het gebruik van de gezamenlijke vergaderruimte.

Alle ruimte voor groei
Er is nog ruimte beschikbaar in Olympus, met genoeg mogelijkheden voor zowel grote als kleine bedrijven. In Olympus zijn huurders van alle gemakken voorzien in het Groene Hart.

Merin platform
Merin is één van de grootste commerciële vastgoed platformen in Nederland met een portefeuille bestaande uit ruim 100 kantoorgebouwen en industriële assets in het hele land onder eigen management. Binnen de portefeuille ligt de focus op gebouwen van hoge kwaliteit die duurzaam en onderscheidend zijn.

Namens Merin is de transactie tot stand gebracht door Castanea Bedrijfsmakelaars B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?