Schoondergang Van Zwanenburg huurt bedrijfscomplex van 3.700 m² bedrijfs-/kantoorruimte in Delfgauw

0

Dé horecaspecialist en totaalleverancier op het gebied van restaurant- en keukenartikelen alsmede groot keukentechniek en apparatuur, Schoondergang Van Zwanenburg (SVZ), heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten voor hoge bedrijfsruimte, een werkplaats alsmede kantoor- en showroomruimte met behorende parkeerplaatsen in het modern ingerichte en afgewerkte bedrijfsgebouw aan de Groothandelsweg 1 te Delfgauw. SVZ gaat haar vestigingen in Capelle aan den IJssel en Zoeterwoude samenvoegen op deze strategische locatie langs de A4.

Verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door Dijksman & Kruiper Bedrijfsmakelaars uit Delft. SVZ werd bij het gehele proces bijgestaan door De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam.

De Mik Bedrijfshuisvesting heeft tevens het bedrijfscomplex van SVZ in Capelle aan den IJssel verkocht, bestaande uit circa 1.400 m² bedrijfsruimte met circa 760 m² kantoor/showroom. De locatie van SVZ in Zoeterwoude aan de Produktieweg 44, bestaande uit circa 1.450 m² bedrijfsruimte/werkplaats en circa 240 m² kantoorruimte, staat momenteel nog te koop/te huur.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?