Quan koopt object aan Gyroscoopweg in Amsterdam

0

Quan Real Estate Investors heeft onlangs een object verworven van een consortium van private beleggers. Het betreft het bedrijfs-kantoorgebouw gelegen aan de Gyroscoopweg 144 -146 in Amsterdam-West.

Het object heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 4187 vierkante meter en 51 parkeerplaatsen. Er zijn meerdere huurders gevestigd in dit gebouw en is momenteel volledig verhuurd.

GA Makelaars heeft, collegiaal met CBRE, de verkoper tijdens het verkoopproces geadviseerd. Quan Real Estate Investors werd geadviseerd door Appelhoven Vastgoedadviseurs, Projet Bouwmanagement en HMK Notarissen.

Over Quan Real Estate Investors
Quan Real Estate Investors is een investeerder die zich richt op commercieel vastgoed. Het bedrijf investeert samen met institutionele beleggers, (buitenlandse) fondsbeheerders en private investeerders. Quan is opgericht door Boris Brummelhuis en de eigenaren van vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter, Harm Boelens en Maarten de Gruyter. Brummelhuis heeft ruime ervaring in onroerend goed en finance. Hij was onder meer managing director van de Chalet Group, directeur bij CBRE en commercieel directeur bij Deutsche Bank (Eurohypo). Kijk voor meer informatie op www.quan-rei.nl.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?