Toon te Gussinklo en Frans van der Werf versterken Retail Huurherzieningen team Cushman & Wakefield

0

Cushman & Wakefield verbreedt de dienstverlening op het gebied van huurherzieningen door toevoeging van Toon te Gussinklo Ohmann (47) en Frans van der Werf (39) aan het Retail Huurherzieningen team. Naast hun functie als taxateur binnen het Valuation & Advisory team, gaan beide professionals vanuit hun ervaring en expertise een nauwe samenwerking aan met het Retail team.

Te Gussinklo Ohmann en Van der Werf zijn ruim 10 jaar werkzaam bij Cushman & Wakefield en hebben zich tijdens hun carrière gespecialiseerd in de Retail sector. In hun rol binnen het Retail Huurherzieningen team zijn zij verantwoordelijk voor huurherzieningstrajecten in opdracht van uiteenlopende opdrachtgevers variërend van eigenaren met een solitair winkelobject tot en met investeerders met grote portefeuilles en winkelcentra.

Met deze bundeling van krachten telt het Retail Huurherzieningen team van Cushman & Wakefield, inclusief Frank van der Hulst drie professionals. Binnen Cushman & Wakefield werken in totaal circa 45 in Retail vastgoed gespecialiseerde professionals.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?