M7 Real Estate verhuurt circa 1.031 m² kantoorruimte in Heerlen aan Webhelp Nederland

0

M7 Real Estate Netherlands B.V. heeft voor haar fonds “M7 EREIP III DUTCH PROPCO B.V.” een verhuurtransactie verricht in het multi-tenant kantoorgebouw aan Nieuw Eyckholt 208 in Heerlen. Webhelp Nederland B.V. heeft circa 1.031 m² kantoorruimte gehuurd gelegen op de eerste verdieping, alsmede een aantal parkeerplaatsen.

Webhelp is marktleider in business process outsourcing van klantcontact. Verdeeld over 11 locaties in Nederland en Suriname biedt de organisatie verschillende diensten aan voor zowel telefonisch, social media als digitaal klantcontact. Webhelp ontwikkelt daarbij ook digitale oplossingen rondom spraaktechnologie. Het bedrijf maakt sinds 2014 onderdeel uit van de internationale Webhelp Group en is actief in 35 landen, op 140 locaties met meer dan 50.000 medewerkers. Deze nieuwe locatie in Heerlen geeft Webhelp de mogelijkheid om haar dienstverlening verder uit te bouwen en door te kunnen groeien in Nederland.

In het kantoorgebouw zijn nog twee units beschikbaar van ieder circa 1.000 m².

Deze verhuurtransactie is tot stand gebracht door Van de Laar Makelaars. Webhelp Nederland B.V. werd bij deze transactie vertegenwoordigd door Activ Vastgoed B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?