Bedrijfscomplex te Best volledig verhuurd met komst Beghler B.V. namens Altera

0

Beghler B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de unit gelegen aan de Hallenweg 12 te Best. Het gehuurde omvat circa 784 m² bedrijfsruimte en 120 m² kantoorruimte en zal worden gebruikt als respectievelijk opslag- en kantoorruimte ten behoeve van de exploitatie van een groot- en detailhandel in verlichtingsproducten. Hiermee is het bedrijfsverzamelgebouw van in totaal circa 14.800 m² bedrijfs- en kantoorruimte volledig verhuurd.

Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op bedrijventerrein ’t Zand aan de zuidoostelijke rand van Best en kent een zeer gunstige situering direct aan de snelweg A2 (Amsterdam-Maastricht) en de hoofdinvalsweg naar Eindhoven (de Boschdijk). Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een gemêleerd karakter met diverse grote bedrijfscomplexen afgewisseld met bedrijfsverzamelgebouwen voor het midden- en kleinbedrijf.

JLL, Cushman & Wakefield en Verschuuren & Schreppers bedrijfsmakelaars partner in Dynamis hebben namens Altera Vastgoed betrokkenheid gehad bij de verhuur van het complex.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?