De Goffertboerderij aan Goffertweg 17 te Nijmegen verhuurd aan Mister Panda

0

Na acht jaar heeft Croy de Goffertboerderij haar deuren gesloten aan de Goffertweg 17 te Nijmegen. Op deze locatie zal vanaf begin augustus 2019 Mister Panda, een Aziatisch tapasrestaurant, opengaan. Huurder gaat het restaurant eerst grondig verbouwen alvorens tot opening over te gaan. De locatie omvat in totaal 1.339 m² verhuurbaar vloeroppervlakte aan horecaruimte en beschikt daarnaast over een riant buitenterrein en tennisbanen

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Nijmegen, partner in Dynamis heeft bij het tot stand komen van deze transactie de verhuurder begeleidt, een particulier belegger, en voor de contractvorming zorg gedragen. De huurder is tijdens het huurtraject begeleidt door Adhoc horecamakelaars B.V..

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?