ALLSAFE Mini Opslag gaat vestiging in Assen bouwen

0

Ruimtegever springt in op sterk toenemende krapte woningmarkt.

De snelste groeier van mini-opslag in Nederland, ALLSAFE, gaat enkele miljoenen euro’s investeren om een nieuwe vestiging in Assen te realiseren. Assenaren wonen steeds kleiner: het aantal huizen met een oppervlakte van 15 tot 50 vierkante meter steeg de afgelopen vijf jaar met dertig procent. Door de afname in leefruimte in huis is er een sterk groeiende behoefte aan ruimte buitenshuis.

ALLSAFE Mini Opslag heeft op dit moment 26 vestigingen. ALLSAFE heeft een reserverings- en optieovereenkomst met de gemeente Assen ondertekend voor een kavel op het bedrijventerrein Messchenveld, gelegen langs de doorgaande weg Peelo, naast het benzinestation Total.

Impuls werkgelegenheid
De bouw van het circa 7000 vierkante meter tellende pand zal de komende maanden een groei van de werkgelegenheid opleveren. Naar verwachting gaat in het vierde kwartaal van dit jaar de eerste paal in de grond, wat betekent dat in de loop van 2020 ook de Drentenaren gebruik kunnen maken van deze extra ruimte buitenshuis. ALLSAFE dankt zijn succes vooral aan het feit dat het inwoners “de zolder, de kelder en schuurtje” buitenhuis geeft.

En die behoefte aan ruimte stijgt, ook in Drenthe. Het aantal eengezinswoningen in Assen met een oppervlakte onder de 50 vierkante meter is de afgelopen vijf jaar zelfs verdubbeld. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek van maart dit jaar. ALLSAFE opende recent zijn 26e vestiging in Deventer. De planning is dit jaar nog door te groeien naar minimaal 33 vestigingen. Afgelopen drie jaar heeft ALLSAFE zijn aantal vestigingen al verdubbeld en de groei gaat nu steeds sneller.

Gunstige ligging
“Omdat huurders niet zitten te wachten op extra reistijd over kleine wegen, hebben we er bewust voor gekozen deze nieuwe vestiging op Messchenveld te situeren, op enkele minuten van de snelweg A28 en de Assense woonwijken”, aldus CEO Eric Stubbé. Vanuit de nieuwe vestiging in Assen kan ALLSAFE straks niet alleen particuliere, maar ook zakelijke klanten optimaal bedienen. “Er zijn bijvoorbeeld steeds meer vertegenwoordigers, monteurs en webwinkeleigenaren die onze vestigingen als hub gebruiken”, constateert Stubbé.

De vestiging ligt vlak bij de afslag Assen Noord, die de stad verbindt met de A28. “Al die vele vertegenwoordigers, monteurs en inkopers die in regio Assen wonen of werkzaam zijn, hoeven voortaan niet meer om te rijden langs het hoofdkantoor. Zij kunnen hun materialen veilig bij deze nieuwe ALLSAFE-vestiging in ontvangst laten nemen, op- en overslaan”, aldus Stubbé.

Over ALLSAFE
ALLSAFE werd in 1999 opgericht door Eric Stubbé en is de oudste onderneming in Nederland die met opslag buitenshuis extra ruimte creëert voor bedrijven en particulieren. ALLSAFE Mini Opslag heeft inmiddels 26 vestigingen en daar komen er in 2019 nog 8 tot 10 bij. Het bedrijf groeit in de komende vier jaar naar zeventig vestigingen en loopt voorop met innovatie en service.

ALLSAFE introduceerde tevens mrBOX, een innovatieve dienst die het makkelijk maakt om je spullen op te bergen, te organiseren en terug te vinden. Klanten hebben via een speciale app eenvoudig overzicht over hun spullen en kunnen deze met één druk op de knop thuis laten bezorgen en weer laten ophalen. ALLSAFE heeft sinds 2018 een belang in Bandenthuis.nl, de marktleider in mobiele bandenservice. Bandenthuis biedt montagediensten op locatie en levert ruim 40.000 verschillende merkbanden tegen concurrerende prijzen. Hierdoor kunnen alle particuliere en zakelijke klanten nu voor de deur hun banden laten wisselen en desgewenst extern laten opslaan.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?