DHG verhuurt 4.700 m² aan de Merwedestraat 48 in Dordrecht

0

DHG heeft drie huurovereenkomsten gesloten voor haar nieuwbouwontwikkeling aan de Merwedestraat 48 in Dordrecht voor de huur van 4.700 m².

Op het voormalige LIPS terrein van in totaal 20.000 m² nieuwbouw verhuurbare oppervlakte heeft DHG in twee fases acht bedrijfshallen op risico ontwikkeld.

Per 1 mei huurt Plan@office B.V. de laatst beschikbare bedrijfshal in Fase 1. Plan@office B.V. huurt 1.585 m² bedrijfsruimte, 63 m² kantoorruimte en 619 m² buitenterrein voor de duur van vijf jaar. De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde Plan@office B.V. in deze transactie.

Fase 2 bestaande uit vijf bedrijfshallen met kraanbaanvoorbereiding, ter grootte van 9.100 m², is recentelijk opgeleverd voor verhuur. Inmiddels zijn twee bedrijfshallen verhuurd aan Kam Staalhandel B.V. en Carglass B.V. en zijn er nog drie bedrijfshallen van respectievelijk ca. 2.115 m² , 2.115 m² en 1.791 m² beschikbaar.

Kam Staalhandel B.V. huurt voor de duur van 10 jaar ca. 2.256 m² bedrijfsruimte met ca, 80 m² kantoorruimte.

Carglass B.V. heeft haar vestiging binnen Dordrecht verplaatst naar de ontwikkeling op de Merwedestraat om haar klanten nog beter van dienst te zijn. Op deze zichtlocatie huurt Carglass B.V. 683 m² bedrijfsruimte met kantoor voor de duur van vijf jaar.

Ooms Makelaars vertegenwoordigde in gezamenlijke inspanning met DHG bij het tot stand komen van beide transacties.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?