Wellensteyn opent eerste filiaal in Nederland in Den Haag

0

Deze zomer opent het populaire Duitse merk Wellensteyn in de Nieuwe Haagse Passage haar eerste filiaal in Nederland. a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige huurovereenkomst afgesloten met de Duitse retailer. Wellensteyn is in een succesvolle aanbieder van exclusieve wind- en waterdichte regenjassen en heeft in Duitsland bijna 100 filialen. Passage 73 omvat circa 90 m² op de begane grond en circa 185 m² op de eerste verdieping. De beëindiging met de huidige huurder My Brand is overeengekomen.

Sly Lewandowski, van Harbour Couture B.V., Store Partner van Wellensteyn: “We hebben bewust gekozen onze eerste concept store te openen in Den Haag in de nabijheid van Scheveningen. Wij geloven dat met een juiste winkeluitstraling, goede marketing en uitstekende service, de Nederlandse markt snel onder de indruk zal zijn van ons assortiment!”

Mandy van Dijken-Mouthaan, asset manager shopping centers, a.s.r. real estate: ”De komst van Wellensteyn is een mooie aanvulling op de huidige branchemix in de Nieuwe Haagse Passage. Zij gaan optimaal gebruik maken van het pand door ook de eerste verdieping te gebruiken voor de winkel. Hierdoor worden er extra verkoopmeters toegevoegd aan de Nieuwe Haagse Passage.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?