Dennis Koens hoofd Acquisitie Zuidwest bij Syntrus Achmea

0

Dennis Koens begint op 1 juni 2019 als hoofd Acquisitie Zuidwest bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Hij wordt verantwoordelijk voor het aankopen van vastgoed in de regio Zuidwest, op basis van de mandaten van de opdrachtgevers van Syntrus Achmea.

Koens (41) werkte 13,5 jaar als acquisitiemanager bij Altera Vastgoed. In die periode verwierf hij namens klanten onder meer woning- en winkelprojecten in de Randstad, Gelderland en Brabant. Daarvoor was hij 5 jaar werkzaam bij A&O Services als portefeuillemanager vastgoed voor de portefeuille van het Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf. Bij Syntrus Achmea is hij de opvolger van Anjelica Cicilia, die recent is benoemd tot hoofd Conceptontwikkeling.

“Wij zijn verheugd over de komst van Dennis”, zegt Edvard van Luijn, director Acquisitie & Ontwikkeling. “Met zijn brede ervaring versterken we onze acquisitiekracht in een belangrijke regio waar we de ambities van onze opdrachtgevers willen waarmaken”.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?