a.s.r. real estate roept MVGM Amersfoort uit tot beste vastgoedmanager 2018

0

Elk jaar beoordeelt a.s.r. real estate de zes vastgoedmanagers die voor haar werkzaam zijn. MVGM Amersfoort scoorde voor de vierde keer op rij het best in de beoordeling die gebaseerd is op technische, commerciële en administratieve onderdelen. Ook de resultaten van het jaarlijkse huurderstevredenheidsonderzoek en de mate van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn meegewogen.

Robbert van Dijk, managing director residential bij a.s.r. real estate: “Wij feliciteren MVGM Amersfoort van harte met het behaalde resultaat. Onze vastgoedmanagers zijn een essentiële schakel in het contact met onze huurders. MVGM Amersfoort heeft voor het vierde jaar op rij laten zien hier goed oog en aandacht voor te hebben.”

Manfred Ziere, directeur MVGM Wonen: “Wij zijn trots met deze hernieuwde erkenning van onze inzet’’. MVGM Amersfoort blijft kritisch kijken naar haar processen. “Dit jaar gaan we proberen het persoonlijk contact met de huurders te intensiveren. We hopen daarmee op een hogere huurderstevredenheid en een snellere oplossing van eventuele klachten.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?