Particuliere belegger koopt 18 appartementen in Hengelo

0

Een particuliere belegger koopt van een appartementencomplex in Hengelo. Het complex bestaat uit 18 appartementen, verdeeld over drie bouwlagen, en is gelegen aan de Geerdinksweg te Hengelo. Het object betreft een voormalig kantoorgebouw welke recent getransformeerd is naar appartementen. Het object is geheel in gebruik door Stichting Wopit.

De Stichting Wopit heeft als missie het bevorderen van woonmogelijkheden voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en het bevorderen van hun participatie in de maatschappij. De woon- en zorgvisie van Wopit is gericht op het zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in kleinschalige woonvoorzieningen met een gemeenschappelijke ruimte binnen een “huiselijke” sfeer.

Boers & Lem bracht deze transactie tot stand namens de verkoper.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?