BCN opent nieuwe locatie in kantoor Schellepoort in Zwolle

0

a.s.r. real estate verwelkomt namens ASR Dutch Mobility Office Fund BCN als nieuwe huurder in Kantoorgebouw Schellepoort in Zwolle. BCN heeft een huurovereenkomst gesloten voor 2.825 m² kantoorruimte. Daarnaast heeft de huidige huurder ProRail de huurovereenkomst verlengd, maar zal door een efficiëntere inrichting minder vierkante meters nodig hebben in Schellepoort. Het gebouw is daarmee weer volledig langjarig verhuurd.

De kantoorruimten zullen grondig worden verbouwd om aan te sluiten bij het programma van eisen van BCN en het nieuwe werkplekconcept van ProRail. De entree zal daarbij ook volledig worden aangepast en er zal een duurzaamheidsslag gemaakt worden door onder andere energiezuinige verlichting toe te passen. BCN zal de locatie inrichten als multifunctionele ruimte van topkwaliteit met alle state-of-the-art techniek en catering. Hier worden onder andere cursussen, trainingen en bijeenkomsten gehouden. Voor de verbouwing zal ProRail zich tijdelijk huisvesten aan de Zuiderzeelaan 53 in Zwolle. Na de verbouwing nemen beide partijen het pand in gebruik.

Het gebouw is goed bereikbaar dankzij de ligging van het gebouw pal tegenover de zuid-entree van het centraal station van Zwolle en de ondergelegen parkeergarage.

Bij het tot stand komen van deze transactie is BCN geadviseerd door JLL. a.s.r. real estate werd geadviseerd door CBRE.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?