NGT International verlengt huurovereenkomst in Central Post

0

NGT International B.V., onderdeel van Swisscom AG, kiest opnieuw voor kantoorgebouw Central Post in Rotterdam. De huurovereenkomst met verhuurder Central Post I B.V. is langjarig verlengd. Het gaat om de huur van circa 1.900 m² kantoorruimte en 7 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Richard Willekes, die de huisvestingsbelangen van NGT International behartigde via zijn bedrijf RWRES B.V., geeft aan dat Central Post strategisch het beste aansluit op de ambities en de toekomstige huisvestingsbehoeften van NGT International.

Central Post is één van de bekendste Rotterdamse gebouwen uit de periode van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Het gebouw werd gebouwd in de jaren ’50 en heeft in het verleden dienst gedaan als postsorteercentrum. Van 2007-2009 is het gebouw grondig gerenoveerd en herontwikkeld naar een modern kantoorgebouw met uitstekende parkeervoorzieningen. Kantoorgebouw Central Post is voor 100% verhuurd en is daarmee één van de best functionerende kantoorgebouwen van het Central Business District.

Bij deze verhuurtransactie werd NGT International B.V. geadviseerd door RWRES B.V. Central Post I B.V. werd bijgestaan door CBRE B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?