Particuliere belegger koopt kantoorpand Madoura

0

Een particuliere belegger koopt het kantoorpand Madoura van Onderlinge ’s-Gravenhage aan de Anna van Saksenlaan 8-10 in Den Haag. Het totale metrage van het object is ca. 2.800 m² en het kantoorgebouw beschikt over een energielabel A.

Het kantoorgebouw is gelegen in het bedrijvendistrict “De Groene Schenk” in de buurt Bezuidenhout-Oost in Den Haag. Het kantoorobject wordt door de verkoper gehuurd van de particuliere belegger en zal na voltooiing van de verbouwing dienen als nieuwe kantoor voor de Onderlinge ’s-Gravenhage.

CBRE heeft de verkoop namens Onderlinge ’s-Gravenhage begeleid waarbij de afdelingen Capital Markets, Capital Advisors en Development Services betrokken waren. Osborne Clarke trad op als juridisch adviseur van Verkoper.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?