Vriman M&A Lawyers verhuist naar het FOZ-gebouw op de Amsterdamse Zuidas

0

PATRIZIA heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met Vriman M&A Lawyers voor de huur van circa 381 m² kantoorruimte in het FOZ-gebouw op de Zuidas in Amsterdam. De overeenkomst is afgesloten voor een periode van vijf jaar.

Jan Vriesendorp, Partner bij Vriman M&A Lawyers, zegt: “Sinds de oprichting van Vriman M&A Lawyers in 2016 is ons advocatenkantoor flink gegroeid, waardoor onze huisvesting in Oud-Zuid niet langer voldeed. Het was voor ons heel belangrijk dat de nieuwe locatie goed bereikbaar is voor onze mensen. Ons team bestaat op dit moment uit tien collega’s en was in 2018 verantwoordelijk voor 45 deals met een gemiddelde transactiewaarde van ongeveer EUR 45 miljoen in het topsegment van de boutique M&A markt. Het nieuwe kantoor is perfect qua indeling en oppervlakte; de eerste closings zijn al gehost in de boardroom!”

Hinda van Galen, Associate Tenant Representation bij Savills, vult aan: “Vriman wilde graag naar de Zuidas, omdat veel van haar cliënten hier gevestigd zijn. Bovendien zocht onze opdrachtgever een representatief kantoor op een goed bereikbare locatie; FOZ voldoet perfect aan deze wensen.”

Savills adviseerde huurder Vriman M&A Lawyers tijdens het huisvestingstraject. CBRE adviseerde de verhuurder.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?