Intersoftware verhuist naar de Harderwijkweg in Gouda

0

Intersoftware verhuist naar de Harderwijkweg 3-11 in Gouda. In dit gebouw gaat zij circa 700 m² kantoorruimte huren gelegen op de 2e verdieping. Intersoftware maakt software voor de financiële markt. Klanten zijn financieel adviseurs, ketens, banken en verzekeraars.

Gekozen is voor de locatie Harderwijkweg vanwege het pakket aan duurzame maatregelen die verhuurder gaat uitvoeren. Een paar highlights: gasloos, pv-dak, behoefteafhankelijke ventilatie. Verder worden de nodige innovatieve technieken toegepast om het een ‘smart building’ te maken, klaar voor de komende decennia: zo wordt er gekozen voor onder meer smart sensoring en ionisatie van de ventilatielucht.

Naast Intersofware heeft ook recent DWA, een toonaangevend advies- en ingenieursbureau op het gebied van installaties en energie, de verhuizing naar Harderwijkweg 3-11 bekend gemaakt. Met deze transacties is inmiddels 2.740 m² van het totale oppervlakte van 4.340 m² verhuurd voor de oplevering, die gepland staat medio zomer van dit jaar.

In het gebouw Harderwijkweg 1-3 te Gouda is momenteel nog circa 1.600 m² kantoorruimte beschikbaar.

Basis Bedrijfshuisvesting Gouda B.V. bracht de transactie tot stand namens verhuurder. Intersoftware werd geadviseerd door Huurconsult.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?