Spoorstraat 1-3 in Oldenzaal krijgt een nieuwe eigenaar

0

De multifunctionele commerciële ruimtes aan de Spoorstraat 1-3 zijn verkocht aan Kracht Werkt. Het object ligt op een uitstekende locatie op één van de drukste kruispunten van Oldenzaal, op loopafstand van het stadscentrum.

De ruimte aan de Spoorstraat 3 heeft een oppervlakte van circa 135 m² en is verhuurd aan BR-Flex Uitzendbureau. Kracht Werkt zal de ruimte aan de Spoorstraat 1 met een oppervlakte van circa 220 m² zelf betrekken.

Kracht Werkt heeft als missie om werkgevers en werknemers op een laagdrempelige manier te begeleiden en ondersteunen. Zij leveren vanuit een zorg- en juridische achtergrond (juridisch) advies op het gebied van preventie, verzuim, re-integratie en bij (dreigende) arbeidsconflicten.

Boers & Lem bracht deze transactie namens de verkoper tot stand. De koper werd geadviseerd door Kreffer Makelaardij.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?