FMO huurt 1.800 m² in Borneo, gebouw volledig verhuurd

0

De Nederlandse Financierings-Maatschappij voor Ontwikkelingslanden (FMO) heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in gebouw “Borneo”, aan de Anna van Saksenlaan 51 in Den Haag. Het gaat om de huur van 1.800 m² in een gebouw van in totaal 5.025 m², welke hiermee volledig verhuurd is.

Borneo werd gebouwd in 2004 en ligt op loopafstand van station Laan van NOI op het hoogwaardige kantorencluster “de Groene Schenk”. De Groene Schenk is een jong en dynamisch kantorengebied, dicht bij Central Business District het Beatrixkwartier.

De (voormalige) eigenaar van het gebouw werd bij deze transactie geadviseerd door Van Rookhuijzen Vastgoed & Consultancy en CBRE. Huurder FMO werd begeleid en geadviseerd door Nexus Real Estate.

Gebouw Borneo werd onlangs verkocht – als één van een twaalftal kantoorgebouwen – aan een joint-venture van het Nederlandse QUAN Investors met het Amerikaans-Britse Harbert Management Corporation.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?