PLUS in Pernis verbouwd tot nieuw supermarktconcept

0

Onder de rook van de Rotterdamse havens was het vandaag feest. In Pernis opende de verbouwde supermarkt PLUS daar feestelijk haar deuren. Een passend moment om ook het nieuwe PLUS Briljant 2.0 concept in de winkel door te voeren met meer ruimte voor vers en duurzaamheid.

Duurzaam vergroot
De PLUS-supermarkt is met de verbouwing vergroot van 1.180 m² naar 1.290 m². “De beperkte uitbreiding oogt ruim en zorgt voor een efficiëntere indeling”, aldus franchisenemer Dick Noordzij. “Ik ben trots op het eindresultaat. De winkel is nu een volwaardige supermarkt met de allernieuwste PLUS-uitstraling. Onze klanten zijn ook blij verrast!”

Er is volop geïnvesteerd in duurzaamheid. Zo wordt warmteterugwinning toegepast; restwarmte van de koelmachine wordt gebruikt voor verwarming. Voor de koelingen zijn glazen deuren geplaatst en qua verlichting worden LED-lampen gebruikt.

Voor de uitbreiding van de supermarkt is een aantal garages verworven en gesloopt. Aan de winkel zijn drie nieuwe garages gecreëerd, ruimer van opzet en met gelijke hoogte. De bestaande bouw sluit hier naadloos aan op de nieuwbouw.

Beheerder Annexum besteedde het (ver)bouwproject uit aan Bridge Vastgoed. Het Oostzaanse BBTH werd aangesteld als bouwkundig adviesbureau en Bouwbedrijf Van de Fliert uit Barneveld als aannemer.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?