Nieuwe vestiging ALLSAFE Mini Opslag staat in Deventer

0

Ruimtegever springt in op sterk toenemende krapte woningmarkt.

Deventenaren wonen steeds kleiner: het aantal huizen met een oppervlakte van 15 tot 50 vierkante meter steeg de afgelopen vijf jaar met zestig procent. Door de toenemende krapte op de woningmarkt is er een sterk groeiende behoefte aan ruimte buitenshuis. Daarom heeft ALLSAFE Mini Opslag deze week zijn 26e vestiging geopend aan de Hunneperweg in Deventer.

De toegenomen krapte blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek uit maart 2019. Eind 2018 was er een kwart minder huizen te koop dan begin dat jaar en bovendien steeg de huizenprijs in Deventer het afgelopen jaar harder dan in de rest van de regio. Ook zoeken mensen uit de drukbevolkte Randstad in toenemende mate een woning in de Overijsselse stad.

De komende tien jaar zullen er 3000 woningen worden bijgebouwd, veelal inspelend op de sterke groei van een- en tweepersoonshuishoudens. Dat meldt het rapport van ‘Woonvisie Deventer’ over 2018. Door deze trends gaan en blijven de 100.000 Deventenaren steeds kleiner wonen. “Met het huren van een unit voor je niet dagelijks te gebruiken spullen, kun je weer ruim wonen. Wij zijn je extra kast, je zolder of je schuur”, aldus Eric Stubbé, CEO van ALLSAFE Mini Opslag.

Bijzondere collectie ex librissen veilig opgeslagen
Deventenaar Bert Groeneveld ging drie jaar geleden kleiner wonen. “We verhuisden van 225 naar zo’n 125 vierkante meter.” Zijn verzameling van 50.000 ex librissen en boeken over dit onderwerp moesten deels elders worden ondergebracht. “Ik focus mij sinds 30 jaar op het verzamelen van ex librissen: een eigendomskenmerk, vaak gemaakt door een professioneel kunstenaar, dat in een boek werd geplakt.” Het is een klein verzamelgebied met zo’n 200 verzamelaars in Nederland. “In mijn oude woning had ik een aparte kamer voor de ex librissen. Na de verhuizing moest ik op zoek naar ruimte buiten de deur.”

Groeneveld sloeg een deel van zijn collectie aanvankelijk in Zutphen op. “Het is mooi dat mijn verzameling nu in mijn woonplaats wordt bewaard.” De speciale verhuishulp van ALLSAFE verhuisde alle boeken van Zutphen terug naar Deventer. De komende jaren zal Groeneveld op twee Deventer boekenmarkten te vinden zijn met zijn ex libris-verzameling. Nu hij wat ouder wordt, wil hij beetje bij beetje afscheid nemen van de bijzondere collectie. “Het zal nog wel even duren voordat ik helemaal ben ontzameld. Tot die tijd is het fijn te weten dat mijn collectie veilig, droog en toegankelijk is opgeslagen.”

Gunstige ligging
“Omdat huurders niet zitten te wachten op extra reistijd over kleine wegen, hebben we deze nieuwe vestiging aan de Hunneperweg gesitueerd, op enkele minuten van de snelweg A1 en de Deventerse woonwijken”, aldus CEO Stubbé. Vanuit de nieuwe vestiging in Deventer kan ALLSAFE niet alleen particuliere, maar ook zakelijke klanten optimaal bedienen. “Er zijn bijvoorbeeld steeds meer vertegenwoordigers, monteurs en webwinkeleigenaren die onze vestigingen als hub gebruiken”, constateert Stubbé.

De vestiging ligt vlak bij de afslag Deventer Oost, die de stad verbindt met de A1. Bij de afslag Deventer Oost is het zelfs zo druk, dat de snelweg daar in 2020 met een rijstrook wordt verbreed. “Al die duizenden vertegenwoordigers, monteurs en inkopers die in regio Deventer wonen of werkzaam zijn, hoeven voortaan niet meer om te rijden langs het hoofdkantoor. Zij kunnen hun materialen veilig bij deze nieuwe ALLSAFE-vestiging in ontvangst laten nemen, op- en overslaan”, aldus Stubbé.

Over ALLSAFE
ALLSAFE werd in 1999 opgericht door Eric Stubbé en is de oudste onderneming in Nederland die met opslag buitenshuis extra ruimte creëert voor bedrijven en particulieren. ALLSAFE Mini Opslag heeft inmiddels 26 vestigingen en daar komen er in 2019 nog 8 tot 10 bij. Het bedrijf groeit in de komende vier jaar naar zeventig vestigingen en loopt voorop met innovatie.

ALLSAFE introduceerde tevens mrBOX, een innovatieve dienst die het makkelijk maakt om je spullen op te bergen, te organiseren en terug te vinden. Klanten hebben via een speciale app eenvoudig overzicht over hun spullen en kunnen deze met één druk op de knop thuis laten bezorgen en weer laten ophalen. ALLSAFE heeft sinds 2018 een belang in Bandenthuis.nl, de marktleider in mobiele bandenservice. Bandenthuis biedt montagediensten op locatie en levert ruim 40.000 verschillende merkbanden tegen concurrerende prijzen. Hierdoor kunnen alle particuliere en zakelijke klanten nu voor de deur hun banden laten wisselen en desgewenst extern laten opslaan.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?