PingProperties investeert in opwaardering van Euromaster-complex op bedrijventerrein Charloisse Poort te Rotterdam

0

Dit jaar investeert eigenaar PingProperties in het opwaarderen van het Euromaster-complex aan de Driemanssteeweg 25 te Rotterdam op het bedrijventerrein Charloisse Poort. Het complex wordt sinds 2006 gehuurd door Euromaster Bandenservice B.V. en is strategisch gelegen in de stadsrand van Rotterdam direct naast afslag 19 van de rijksweg A15. PingProperties is sinds 2007 eigenaar van de locatie van circa 5.013 m² en 29 (straks 52) parkeerplaatsen. Op het terrein is tevens een carwash-locatie van BOB Autowas gevestigd.

De opwaardering van het complex omvat het in 1996 gerealiseerde gebouw alsmede het (vrijwel) gehele omliggende terrein. De dakbedekking van het volledige dak van het gebouw (3.600 m²) wordt vervangen. Daarnaast wordt het complete terrein opgehoogd, opnieuw bestraat en optimaler ingedeeld, waardoor het aantal parkeerplaatsen voor bezoekers en werknemers van Euromaster aanzienlijk wordt verhoogd. Esthetisch wordt het gebouw grondig aangepakt, waardoor het weer een frisse uitstraling krijgt. Euromaster Bandenservice is en blijft langjarig verbonden aan het complex, daarvoor is recentelijk een allonge voor de verlenging getekend.

Over Euromaster Bandenservice B.V.
Euromaster is één van de belangrijkste Europerse spelers op de banden – en onderhoudsmarkt en heeft in 17 Europese landen ruim 2.300 vestigingen. Euromaster Nederland is 100% dochter van de Michelin Groep. Zij levert maatwerk en zijn in het Rotterdamse havengebied en luchthaven Schiphol de belangrijkste partner voor al het rijdend materiaal.

Vanaf de locatie aan de Driemanssteeweg levert Euromaster (onderhouds)diensten aan zowel personenauto’s als grote voertuigen (trucks en havenvoertuigen). De ligging van het complex tussen de Rotterdamse havens (Waalhaven Zuid en Eemshaven) en de stad is daarmee van grote strategische waarde.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?