Cromwell promoveert Wouter Zwetsloot tot Head of Real Estate Europe

0

In deze rol zal hij verantwoordelijk worden voor het totale asset en property management van Cromwell’s AUM van € 3.7 mrd in Europa en de Benelux regio blijven leiden.

Mark McLaughlin, Managing Director Europe bij Cromwell Property Group: ”Wouter is een integraal onderdeel van het Europese team. Zijn diepgaande ervaring met vermogensbeheer en beleggingen, gecombineerd met zijn kennis van ons Europese platform, betekent dat hij een sleutelrol zal spelen in de uitvoering van onze strategie voor Europa.”

Wouter Zwetsloot: ”Het creëeren van deze rol weerspiegelt de recente verschuiving in onze activiteiten naar het beheren van activa voor de lange termijn voor een steeds diverser scala van beleggers. Het vastgoedteam zal een sterke focus hebben op alle aspecten van asset- en propertymanagement, variërend van klantbeheer voor huurders tot operationele efficiëntie tussen regio’s.”

Nadat Zwetsloot in 2008 bij Cromwell kwam werken, heeft hij uitgebreide kennis en ervaring opgedaan met het Europese platform en de bredere beleggingsmarkt vanuit verschillende rollen, waaronder als asset manager met verantwoordelijkheid voor alle activa in de regio Amsterdam en als Head of Investment Management in 2016, voorafgaand aan zijn rol als Managing Director van de Benelux in 2017. Zwetsloot heeft een diploma in onroerend goed van de Greenwich University in Londen en een masterdiploma in onroerend goed van de Amsterdam School of Real Estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?