Zuidas portefeuille van Union Investment volledig verhuurd

0

Union Investment Real Estate GmbH heeft haar volledige kantorenportefeuille op de Zuidas in Amsterdam verhuurd. Met de gebouwen ITO, SOM, UNStudio, Stibbe Court en Akzo Nobel in bezit, beschikt Union Investment over circa 14,5% van de kantoorruimte op de Zuidas.

ITO
Door de uitbreiding van huurder Statkraft met 500 m² op de 18e verdieping, is ook het gebouw ITO op de Zuidas volledig verhuurd. Statkraft is een internationale speler op het gebied van waterkracht en de productie van duurzame elektriciteit. De huuruitbreiding is begeleid door Savills.

SOM
Met de intrede van huurders CGLytics en Barclays op de tweede verdieping in SOM, is dit kantoorgebouw nu ook volledig verhuurd. CGLytics, een Corporate Governance analytics provider, heeft een huurovereenkomst getekend voor 624 m². De Britse financiële dienstverlener Barclays tekende een huurovereenkomst voor 774 m² in het gebouw. Bij deze transactie werd verhuurder Union Investment geadviseerd door Savills, collegiaal met NL Real Estate. Huurder CGLytics werd geadviseerd door Cushman & Wakefield en Barclays door CBRE.

Michiel Bijmolt, Head of Leasing Amsterdam bij Savills, licht toe: “De transacties zijn tot stand gekomen door een goede interne samenwerking tussen ons Agency en Property Management team, we zijn zeer verheugd alle kantoorruimte voor onze opdrachtgever succesvol te hebben verhuurd.”

Savills beheert alle kantoorgebouwen van Union op de Zuidas en is betrokken geweest bij de indrukwekkende renovatie van het entreegebied van ITO, SOM en UNStudio.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?