Cushman Wakefield maakt promoties in Nederland bekend

0

Cushman & Wakefield heeft vandaag de promoties van elf medewerkers binnen de Nederlandse organisatie bekend gemaakt. Vijf medewerkers zijn benoemd tot Associate, vier tot Partner en twee tot International Partner.

Jeroen Lokerse, Head of Netherlands Cushman & Wakefield: “Persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze mensen is van groot belang voor de langetermijn relevantie en positie van ons bedrijf. We willen opschuiven in de waardeketen en onze klanten op strategisch niveau adviseren bij vastgoedbeslissingen. Dat vraagt andere, nieuwe vaardigheden van onze mensen zodat onze klanten echt kunnen vertrouwen op hun deskundigheid en professionaliteit. Ik ben dan ook enorm trots op dit grote aantal promoties van mensen die leiderschap tonen gecombineerd met een heldere visie en gedegen kennis van de markt.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?