BAM benoemt Chief Business Excellence Officer; Executive Committee compleet

0

De raad van bestuur van Koninklijke BAM Groep nv heeft S. (Simon) Finnie benoemd tot Chief Business Excellence Officer. Met deze benoeming is het eerder door BAM bekendgemaakte Executive Committee compleet.

Simon Finnie (1974) heeft meer dan twintig jaar ervaring met het vormgeven en realiseren van duurzame operationele transformatie en kostenefficiëntie in een breed scala aan sectoren. Recentelijk was hij Executive Director bij zowel Laing O’Rourke en Kier Group, beide grote Britse bouwbedrijven, waar hij verantwoordelijk was voor strategische verbeteringen. Als Chief Business Excellence Officer is Simon Finnie verantwoordelijk voor verdere verbetering van BAM’s tenderprocedures, de realisatie van inkoopsynergieën, de versnelling van digitaal bouwen en de verbetering van projectmanagement, in het bijzonder van grotere projecten. Hij is afgestudeerd als bedrijfskundige aan Warwick Business School.

Het Executive Committee van Koninklijke BAM Groep wordt gevormd door:
• de tweehoofdige raad van bestuur (CEO Rob van Wingerden en CFO Frans den Houter);
• twee Chief Operating Officers (Joost Nelis als COO voor de business line Bouw en Vastgoed en Roel Vollebregt als COO voor de business line Infra);
• Chief Business Excellence Officer Simon Finnie; en
• Chief HR Officer Sven Van de Wynkele.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?