AIG Careconcepts verwerft kantoorvilla in Zwolle

0

Zorgvastgoed ontwikkelaar AIG Careconcepts uit Arnhem heeft een kantoorvilla aan de Terborchstraat 13 te Zwolle van Kadera gekocht. De karakteristieke kantoorvilla zal worden getransformeerd naar zorgvilla voor particuliere woonzorgorganisatie Rosorum. De zorgvilla zal na de verbouwing circa 20 appartementen voor ouderen met geheugenproblematiek bevatten. Het pand is gebouwd rond 1900 en bevindt zich in hartje Zwolle op een royale kavel van circa 1.080 m².

AIG Careconcepts houdt zich bezig met projectontwikkeling en conceptontwikkeling in de zorgsector. Ook combineren zij kennis van zorgvastgoedontwikkeling met expertise op het gebied van zorgexploitatieconcepten en -modellen.

Rosorum is een zorgorganisatie met focus op hoogwaardige zorg en dienstverlening in combinatie met aantrekkelijk wonen op gewilde locaties voor ouderen. De Zwolse vestiging zal de zesde vestiging zijn naast de huidige vestigingen in Arnhem (2), Haarlem, Waalre en Amersfoort.

Spring Real Estate heeft AIG Careconcepts tijdens de transactie begeleid in collegiale samenwerking met Kroese&Tempert Bedrijfsmakelaars. Verkoper Stichting Kadera werd begeleid door Deen Bedrijfsmakelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?