Somerset sluit huurovereenkomst op Schiphol Logistics Park

0

Somerset Capital Partners heeft een huurovereenkomst gesloten met CTS Group voor het distributiecentrum AMS01 op Schiphol Logistics Park (AMS01), unit C3. CTS Group huurt in totaal circa 3.900 m².

De logistieke ontwikkeling op bedrijventerrein Schiphol Logistics Park bestaat uit verschillende fasen, waarvan fase C onlangs is opgeleverd. Na de verhuur van de eerste unit aan CTS Group, zijn er nog twee units van circa 5.800 m² en een unit van circa 3.900 m² beschikbaar.

Niek Poppelaars, Co-Head Logistics & Industrial bij Savills: “Schiphol Logistics Park is volop in ontwikkeling en dankzij de centrale ligging een zeer gewilde locatie voor logistieke dienstverleners gericht op luchtvracht. Naast de direct beschikbare units in fase C, biedt AMS01 met fase D tevens de mogelijkheid tot een build-to-suit ontwikkeling van circa 18.000 m².”

Savills adviseerde verhuurder Somerset Capital Partners.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?