Fashion retailer Fabienne Chapot opent winkel in Maastricht

0

Fashionretailer Fabienne Chapot opent binnenkort een nieuwe winkel aan de Maastrichter Brugstraat 4 in Maastricht. De winkel heeft een vloeroppervlakte van circa 300 m² verdeeld over de begane grond, de kelder en de eerste, tweede en derde verdieping.

Fabienne Chapot startte in 2006 met de FAB-formule met de verkoop van schoenen, tassen en accessoires. Na het succes in Amsterdam is de naam van de winkels veranderd in Fabienne Chapot en is het aanbod uitgebreid met kleding en servies.

Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij de verhuur van deze winkel. Fabienne Chapot is in deze transactie bijgestaan door The McDevitt company.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?