CBRE Valuation & Advisory Services behaalt ISAE 3402 Type II

0

Het Valuation & Advisory Services team van CBRE Nederland heeft recent haar ISAE 3402 Type II project positief afgerond. De controle werd uitgevoerd door KPMG, over de periode van één jaar. De ISAE-rapportage demonstreert dat CBRE de processen en beheersingsmaatregelen zoals beschreven in het rapport heeft uitgevoerd over de betreffende periode.

Voor ISAE 3402 Type II werd er gekeken naar hoe het Valuation & Advisory Services team haar processen beheerst. Daarnaast zijn risicomanagement en informatiebeveiliging belangrijk. De controle leverde CBRE een assurance-rapport op, waaruit blijkt dat interne processen gedurende de periode hebben gewerkt, zoals beschreven in het ISAE-rapport

Hoge kwaliteitsstandaard
“We zijn blij dat we dit proces met het hele team hebben doorlopen. Iedereen heeft zich hiervoor ingezet,” aldus Roderick Smorenburg, Senior Director Valuation & Advisory Services. “Dit geeft aan dat het taxatieproces wordt uitgevoerd conform de processen zoals beschreven in het ISAE-rapport. Het draagt bij aan de transparantie van onze werkwijze en bevestigt onze hoge kwaliteitsstandaard. Partijen die met ons samenwerken kunnen erop vertrouwen dat wij kwaliteitswerk leveren.”

Projecten en diensten
Het Valuation & Advisory Services team van CBRE bestaat uit circa 50 personen die zich dagelijks bezighouden met waardering van commercieel vastgoed. Het team is opgedeeld in sector teams, zoals kantoren, logistiek, bijzondere markten, woningen, winkels en zorg.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?