40 huurappartementen The Yarn in Zeist opgeleverd

0

Op 8 april 2019 is het nieuwbouwproject The Yarn in Zeist opgeleverd en hebben de huurders hun sleutel overhandigd gekregen.

De 40 vrije sector huurappartementen, die allen zijn voorzien van een royaal balkon of dakterras aan de binnentuin, zijn allemaal verhuurd. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 88 tot 121 m². The Yarn betreft de herontwikkeling door ERA Contour van de voormalige Eneco locatie op de hoek van de Steynlaan / Antonlaan aan de rand van het centrum in Zeist.

Onder de appartementen is maart j.l. een Hoogvliet supermarkt van ruim 1.850 m² geopend, die door het winkelfonds van Altera in belegging is genomen.

Altera geeft met de acquisitie van deze huurwoningen een verdere invulling aan de strategie van het woningfonds, die zich richt op een verdere uitbreiding van de jonge, duurzame portefeuille van vrije sector huurwoningen in aantrekkelijke woningmarkten.

REBO Vastgoed Management verzorgt het beheer namens Altera.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?