Groei MidCap activiteiten JLL ondersteund door komst Ingrid Stricker

0

Door de groei van de MidCap activiteiten heeft JLL zijn MidCap Investments-team per 1 april uitgebreid met Ingrid Stricker. Ingrid was hiervoor Senior Consultant bij Deloitte Real Estate.

Ingrid vormt samen met Siep van Lent een dedicated team dat individuele beleggingstransacties begeleid voor zowel regionale, nationale als internationale klanten. Het Nederlandse MidCap Investments-team van JLL bestaat naast Siep en Ingrid uit Maarten Tieleman (Regio Amsterdam), Koen der Kinderen (Regio Eindhoven), Isabelle Kimmel (Regio Utrecht), Christiaan de Rooij (Regio Rotterdam) en Michiel Swart (Regio Den Haag).

Siep van Lent, Mid Captain bij JLL Nederland: “Met de komst van Ingrid kunnen we de groei van onze business nog beter organiseren en versterken. Daarnaast is de bundeling van onze lokale kennis en de mogelijke ontwikkelingen in de diverse gebieden en markten een steeds sterker wordende dienstverlening van JLL. Vanwege de steeds grotere uitdagingen voor middelgrote en kleine beleggers, zien we dat de adviesvraag uit die markt stijgt. Met ons team koppelen we onze nationale kennis en netwerk aan lokale uitdagingen.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?