Rotterdamsche Stenen B.V. koopt het kantoorgebouw aan de Rivium 1e straat 81-119 te Capelle aan den IJssel

0

Rotterdamsche Stenen B.V. is onlangs eigenaar geworden van het kantoorgebouw gelegen aan de Rivium 1e straat 81-119 te Capelle aan den IJssel, bestaande uit ca. 5.434 m² kantoorruimte verdeeld over 9 verdiepingen. Het kantoorgebouw bevindt zich in het kantorenpark ‘Rivium’, direct aan de rijksweg A16 aan de voet de ‘Van Brienenoordbrug’ en is recent grondig gerenoveerd. Het gebouw zal mogelijk in de toekomst getransformeerd worden naar wonen.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam (Partner in Dynamis) begeleidde de transactie namens koper Rotterdamsche Stenen B.V.. Whitewood trad op namens de verkoper.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?