Bouw ‘Aan de Braassem’ in volle gang

0

De bouw van twee nieuwe deelfasen in het project ‘Aan de Braassem’ in Roelofarendsveen is op woensdag 3 april feestelijk gevierd. De woonwijk is een ontwikkeling van uiteindelijk 1.200 woningen, centraal in de Randstad.

OpDreef fase 2C is afgelopen week gestart met de bouw van 27 koopwoningen en Opdreef fase 2B heeft inmiddels het hoogste punt bereikt van de 14 huurwoningen voor woningcorporatie MeerWonen en 26 koopwoningen. Afgelopen woensdag hebben vijf betrokkenen waaronder wethouder Yvonne Peters-Adrian van de gemeente Kaag en Braassem en de directies van Bouwmaatschappij Verwelius, Bébouw Midreth en VolkerWessels Vastgoed ceremonieel de vlag gehesen op dit heugelijke feit.

De bouw van de 67 woningen in OpDreef fase 2B en 2C volgt op drie eerdere deelfasen en vormt weer een nieuw deel van het waterrijke plan met ruime woningen in het hoogwaardige project Aan de Braassem. Dit voorjaar staat ook nog de start bouw van acht twee-onder-een-kapwoningen in de planning, die door middel van medeopdrachtgeverschap samen met de kopers tot stand zijn gekomen. De bouw van de woningen Aan de Braassem is, afhankelijk van de fase, in handen van Bouwmaatschappij Verwelius of Bébouw Midreth (onderdeel van Koninklijke VolkerWessels).

Wonen aan het water
Iedereen kan het zien en ervaren: Aan de Braassem is inmiddels een prachtige woonwijk.
De eerste fasen zijn reeds opgeleverd en de bewoners genieten van het leven aan het water en in het groen, dichtbij alle voorzieningen. Aan de Braassem is dé nieuwe woonwijk in Roelofarendsveen en de regio waaronder Leiden, Utrecht en Amsterdam.

De woonwijk, in totaal 1.200 woningen, wordt ontwikkeld door Braassemerland vof, een samenwerking tussen gemeente Kaag en Braassem, Bouwmaatschappij Verwelius en VolkerWessels Vastgoed.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?